Telefon: 0743-565-412 E-mail: office@rezervoaredemotorina.ro

Menu

Despre Noi

www.rezervoaredemotorina.ro

Misiunea Noastra

ricand ai nevoie de un plus de miscare si economie. Aici intervenim noi tinand rezervorul angajatului tau sub control.

Societatea Alfra Forever, constituita in 2006 are ca obiect de activitate comercializarea de pompe de motorina sau benzina si rezervoare fixe sau mobile de motorina sau benzina, fiind importator direct si autorizat al marcilor : Piusi (Italia), Ama (Italia), TCS Metters (Canada), Tokheim (Suedia)

Gama de produse pusa la dispozitia dvs. are ca destinatie alimentarea cu carburant in domenii precum : agricultura, constuctii, transporturi etc.

Necesitatea achizitionarii unei pompe de motorina sau a unui rezervor fix sau mobil, deriva din economia realizata prin evitarea pierderilor, comoditatea cu care se realizeaza transvazarea, siguranta data de posibilitate de a avea propriul sistem de transfer si stocare de combustibil.

Flexibilitatea, disponibilitatea si promptitudinea sunt criteriile pe care isi desfasoara activitatea cu succes de peste sase ani pe piata locala de profil. Performanta si productivitatea sunt cerinte standard atat pentru solutiile promovate de societate, cat si pentru angajatii sai.

Rezervoare, Pompe, Accesorii

Asistenta in alegerea potrivita100%
Calitate de import100%<
Transport oferit 100%
Montaj oferit 100%
Reducerea costurilor de combustibil 100%


Cu experienta in domeniu
din tarile avansate , am ajuns la concluzia ca aceste pompe si rezervoare de motorina elimina riscul de a fi in neconcordanta cu legislatia privind protectia mediului inconjurator , legislatie aflata in proces de armonizare cu cea europeana. Obiectivul companiei este de a comercializa si oferi servicii performante, la cele mai inalte standarde de calitate.


Firma este intr-un continuu proces de dezvoltare teritoriala, asigurand pachete integrate de servicii de consultanta, comercializare, si servicii post-vanzari pentru toate produsele din portofoliu.

Echipa Noastra

Partenerii Nostri