Telefon: 0743-565-412 E-mail: office@rezervoaredemotorina.ro

Menu

Indicatoare nivel

Ama GPM

Ama GPM


    Ama GPM este un sistem de management si control al sistemelor de distributie ce se instaleaza pe sistemele Diesel Tank sau pe instalatii fixe existente. Aparatele de control sunt fiabile si precise, iar sistemul ofera si posibilitatea de verificare a platilor direct de pe un computer personal.
    Plata combustibilului se face prin intermediul Smart Card sau cu Badge Tag (card fara banda magnetica). Configurarea si descărcarea de date pe PC se poate face prin : cablu serial cu convertor din laptop direct in Systemcard, prin modem GSM sau prin reteaua companiei in Ethernet.

Sistemul de carduri ofera posibilitatea de a :
- limita prelevarea de combustibil in functie de Km, atat la alimentari singulare cat si la alimentari totale lunare;
- autoriza furnizarea de combustibil numai printr-un cod secret inserat in kilometraj.

    Software-ul de management impreuna cu manualul de utilizare si întretinere este furnizat pe CD-ul de instalare. Acesta va permite să selectati diferite niveluri de acces cu parola, sa gestionati profiluri de date de utilizatori si medii diverse ale consumurilor de de combustibil per kilometru.
    De asemenea, programul va permite să gestionati mai multe instalatii Systemcard situate în diferite site-uri/magazine, cu posibilitatea de a creea "centre de cost" pentru directionarea ridicarilor de combustibil într-un anumit loc de munca/departament.

Indicator AMA GPM

Ama GPM


Sistem inteligent de management si control al sistemelor de distributie