Telefon: 0743-565-412 E-mail: office@rezervoaredemotorina.ro

Menu

Indicatoare nivel

Indicator START Magnetostricitive


Indicator nivel START Magnetostricitive


    Acest transmitător de nivel magnetostrictiv permite citirea continuă si extrem de precisa a nivelului de lichid.Afisajul in linie dublă prezinta nivelul lichidului din rezervor, exprimată în mm (precizie 0,5), temperatura lichidului si posibila prezentă si nivelul apei.

    Sonda START poate fi conectat la SYC-Systemcard, care permite transferul datelor colectate la un calculator aflat la distantă.

    Sonda 220V este certificata Eex si poate fi configurata cu ajutorul software-ului "Smartrack" furnizat.

    Transmitătorul pârghie constă intr-un circuit electronic cu microprocesor plasat în interiorul unui cap de carcasă din aluminiu si un arbore de otel inoxidabil care contine un ghid de undă plasat în interiorul rezervorului. Această tehnologie combină efectele magnetice cu efecte bazate pe ultrasunete, iar măsurarea este dată de un senzor de detectare a duratei tensiunii de răsucire magnetostrictiva de revenire din câmp magnetic generat de magnetii permanenti montati în flotoare.

    Indicatorul de nivel START Magnetostricitive se instaleaza pe bazinul de combustibil si are posibilitatea conectarii la sistemul de gestiune AMA SYSTEM CARD. Toate datele pot fi gestionale prin intermediul softului. Acesta ofera informatii in timp real legate de nivelul de combustibil, cantitatea, temperatura precum si nivelul apei.