Telefon: 0743-565-412 E-mail: office@rezervoaredemotorina.ro

Menu

Pompe

AMA GPM 60 SYC

Inapoi la "POMPE"

Pompa AMA 60 GPM - SYC


    Pompa AMA 60 GPM - SYC este o noua solutie integrata pentru managementul realimentarii depozitelor private de combustibil.
    Pompa GPM - SYC se alătură distribuitorilor de combustibil (pompa grele motor electric si cap electronic de mare precizie) si impreuna cu AMA Systemcard este un dispozitiv extrem de fiabil pentru controlul operatiunilor de realimentare autorizate, prin intermediul unor cartele magnetice sau de Tag din Isocards.
    Datele colectate de unitatea de Systemcard sunt transferate la un PC si manipulate cu ajutorul software-ului dedicat, care este inclus în oferta de pe CD-ul de instalare usoară si care de asemenea permite selectia a diferite niveluri de parolă de securitate/acces si de a gestiona baza de date de utilizatori si vehicule. Datele pot fi descărcate prin intermediul unui modem de cablu serial, laptop sau GSM sau prin conexiune Ethernet.
    Operatiunile de realimentare sunt initiate prin utilizarea cardului magnetic sau cardul insigna si intrarea de codul PIN personal al utilizatorului sau codul de identitate sau orice alte date necesare.
Systemcard este programabil, putand retine până la 1500 de utilizatori si poate fi configurat pentru a limita consumul de combustibil dupa un anumit numar de kilometraj al vehiculului, de litri de combustibil distribuiti pe o singură operatiune de realimentare sau pe lună . Transmisia de date se va face prin intermediul a 2 modemuri gsm sau conectare directa pompa – PC prin cablu de date.

    Nota : Instalarea softului se va face pe un calculator de la sediul societatii !

Specificaţii

- Pompa 60L/min;
- Motor electric 0.75(1) Hp - 230V 50Hz;
- Debitmetru cu precizie mare (± 0.2%), model cu piston;
- Sistem de gestiune integrat mod. AMA system Card cu posibilitatea de gestionare a 1500 utilizatori;
- Cititor de taguri integrat;
- Furtun distributie de 5m;
- Pistol automat Eleflex;
- Dimesiuni: 402 x 322 x h. 1.048 mm ca.Inapoi la "POMPE"