Telefon: 0743-565-412 E-mail: office@rezervoaredemotorina.ro

Menu

Servicii

complete de la A-Z

Cu ce va putem ajuta


    In orice afacere este nevoie de colaborare intre parti pentru a se obine rezultatele ideale. Solutiile oferite se muleaza pe necesitatile clientului, de aceea fiecare oferta vine cu un intreg plan de actiune pe termen scurt sau lung, cu o suita de propuneri de gestionare si de management al echipamanetelor si foarte important in economia actuala, cu solutii de semnificative rduceri de costuri.

    Ofertele personalizate se negociaza intre client si personalul administrativ, cu implicarea specialistilor din domeniile vizate care se vor implica in implementarea solutiilor.

Mentenanta rezervoare si pompe

ptimizarea satisfactiei clientilor este asigurata de paleta larga de servicii care vine in completarea parcului de solutii tehnice auto oferite. Experienta in domeniul manipularii si depozitarii produselor petroliere precum si colaborarea prin parteneriate de lunga durata cu majoritatea clientilor a dus la o permanenta imbunatatire a serviciilor noastre. Asistenta tehnica este realizata de profesionisti in domeniul auto si IT, cu experienta in domeniul de activitate. Printre serviciile oferite de Alfra Forever enumeram serviciile de metrologie pentru pompele de benzina si motorina, serviciile de curatare pentru pompele de combustibil si serviciile de calibrare a rezervoarelor.


Metrologie pompe

    Serviciul de metrologie pentru pompele de combustibil este oferit pentru a optimiza parametrii de functionare ai pompelor si pentru a oferi un plus de incredere in produsele a. Increderea in propriile echipamente este un plus necesar in absolut orice achizitie.


Curatare pompe

    Serviciile de intretinere a pompelor de combustibil includ curatarea pompelor de motorina si de benzina de catre personalul calificat. Operatiunile de curatare sunt necesare periodic, pentru optima functionare a echipamentului si pentru a reduce uzura acestuia.


Curatare rezervoare

    Serviciile de curatare de rezervoare fac parte din clasa de servicii de intretinere a intregului echipament si sunt necesare pentru a creste durata de viata a acestora si pentru a asigura functionarea in conditii optime si cu riscuri cat mai mici sau nule.

Asistenta Alegere

Beneficiati de experienta specialistilor in domeniu !

Calitate Import

Standarde ridicate de calitate pentru produse !

Montaj Produse

Asistenta montaj cu personal calificat !

Flexiblilitate

Adaptare la nevoile clientului !

Documentare

Produse, studii de piata si pregatire in domeniu !

Reducere Costuri

Cele mai inteligente solutii de cost-control !